Kontrol af datalæk

Hvis du ikke er sikker på, om dine konti på visse websteder er sikre, kan du kontrollere dem ved hjælp af Kaspersky-programmet. Programmet kan registrere, om dine konti er blevet kompromitteret, og dine data er i fare for at blive offentligt tilgængelige.

Bemærk: Kaspersky-programmet kan kun kontrollere konti, der bruger en e-mailadresse som brugernavn. Når Kontrol af datalæk bruges, modtager Kaspersky ikke data i et åbent tilgængeligt format og gemmer dem ikke. Dataene bruges kun til scanning. Ved registrering af en lækage får programmet ikke adgang til selve brugerdataene, men giver kun oplysninger om kategorier af data, der muligvis er offentligt tilgængelige.

Som standard forsøger Kaspersky -programmet at tjekke dine brugerkonti, når du er autoriseret på et bestemt websted.

Hvis tjekket opdager, at dine data kan være havnet i det offentlige domæne, vil programmet underrette dig og vise følgende oplysninger:

Du kan lære, hvordan du minimerer konsekvenserne af en eventuel lækage af disse data ved at klikke på en datakategori.

Kontrollér, om din konto er blevet kompromitteret

I Kaspersky Plus og Premium kan programmet tjekke din e-mailadresse, hver gang du logger på din konto på websteder.